Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka ogórkowo-ziemniaczana"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1186
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 121
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 139
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1186
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 121
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 139
Składniki
Ziemniaki obieram, gotuję, studzę. Ogórki i ziemniaki kroję w kostkę, koperek siekam, czosnek przeciskam przez praskę. Mieszam.
Dodaję śmietanę, majonez, musztardę, doprawiam, mieszam. Całość chłodzę 1-2 godz.
50 min • Porcja 210 kcal • Koszt porcji 1,60 zł • Przepis na 3-4 porcje.