Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 142
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 183
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 142
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 183
Składniki
Musztardę, sok z cytryny, sól i cukier miksuję, wlewając strumykiem oliwę, aż powstanie gęsty sos. Sery kroję w kosteczkę, różyczki brokułów gotuję na pół miękko, kurczaka kroję w plastry, obtaczam w panierce i smażę na oleju na złoto. W misie układam brokuły, oliwki, pokrojoną w kostkę paprykę, suszone pomidory, kostki serowe. Wokół rozkładam kurczaka. Posypuję grzankami i pestkami dyni uprażonymi na suchej patelni. Sos podaję oddzielnie.
Czas przygotowania: 30 minut, Cena porcji: około 1,80 złŹródło: Rewia