Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka hawajska w ananasie"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 61
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 61
Składniki
??Ryż ugotuj w osolonym wrzątku zgodnie z instrukcją na opakowaniu, ostudź.
Filet drobiowy umyj, osusz ręcznikiem kuchennym i po krój w kostkę. Posyp solą , po czym wrzuć na mocno rozgrzany olej i obsmaż na złoto.
Ananasa przekrój ostrym nożem wzdłuż na pół. Ostrożnie wydrąż miąższ i potnij go w kostkę (wcześniej usuń twardy środek).
Wszystkie włóż do miski i wymieszaj je z pieprzem oraz majonezem.
Przełóż całość do skorupek ananasa i udekoruj zieleniną. Schłodź.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 260. Stopień trudności: średni.Źródło: Telemax