Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka brzoskwiniowa z miętą"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 272
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 49
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 45
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 272
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 49
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 45
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Składniki
Pokrój brzoskwinie i nektarynki w łódeczki i włóż do miski. Posyp połową cukru pudru i polej połową wina. Wymieszaj i odstaw.
Rozgrzej piekarnik do 180 st. C i wstaw owoce na 15-20 minut, aż będą miękkie, ale nierozpadające się. Po ostygnięciu włóż je do lodówki.
Wlej pozostałą część wina do garnka i wsyp resztę cukru pudru. Całość zagotuj na małym ogniu i duś pod przykryciem ok. 10 minut. Podawaj owoce polane sosem, udekorowane listkami mięty. Możesz dodać gałkę lodów.Źródło: Olivia