Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sałatka brokułowa z fetą"
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 126
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1201
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 286
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 126
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1201
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 286
Składniki
Brokuł ugotuj w lekko osolonej wodzie. Ostudź, podziel na różyczki. Ogórek obierz, przekrój wzdłuż na pół. Pokrój na małe kawałki.
Ser feta pokrój w kostkę. Szczy piorek umyj, osusz, posiekaj. Płatki migda łowe upraż na suchej patelni. Groszek osącz.
Sos: czosnek posiekaj. Wymieszaj z jogurtem i majonezem, przypraw. Warzywa, ser i szczypiorek włóż do salaterki. Posyp płatkami migdałowymi, skrop sosem.
<strong>Przepis przysłała Irena Wolniewicz z Żyrardowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie