Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sakiewki grzybowe"
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 1686
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 1686
Składniki
na ciasto wymieszaj na gładką masę. Odstaw na godzinę do lodówki. Następnie usmaż naleśniki.
Grzyby oczyść, umyj i po szatkuj. Cebulę obierz z łupin i pokrój w kostkę. Wrzuć ją na gorący tłuszcz, dodaj grzyby, sól i pieprz.
Duś wszystkie około 20 minut. Dodaj bułkę tartą i wymieszaj.
Napełnij naleśniki grzybowym farszem. Zwiąż szczypiorkiem i ułóż na sałacie.Źródło: Telemax