Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekiei bardzo smaczne danie na śniadanie lub lekki podwieczorek.Posmakuje na pewno dzieciakom i dorosłym.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 226
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 226
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Składniki
Na patelni rozpuścić szklanke mleka wraz z łyżką masła,wsypać na gorące ryz. Prykryć i co jakiś czas zamiesać ryż aż do jego miękkości. Gotować około 20min. Przygotować foremkę do pieczenia.Nasmarować masłem i posypać tartą bułką. Nałożyć warstwę ryżu,przykryć uprażonymi jabłkami i zapiec 30min. Po upieczeniu posypać czym lubimy ,ja wiórkami kokosowymi.
Smacznego!