Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 368
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 68
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 368
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 68
Składniki
Rydze dokładnie umyj i posól. Odłóż je na 15 minut, żeby puściły wodę, najpierw blaszkami do góry, a potem blaszkami do dołu – aby woda spłynęła. Osusz je papierowym ręcznikiem.
Rozgrzej masło na patelni. Kładź rydze na mocno rozgrzanej patelni. Dopraw pieprzem. Smaż, odwracając grzyby co jakiś czas na drugą stronę. Podawaj z białą bułką i czosnkowym masłem z natką pietruszki.Źródło: Na żywo