Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Waflowe rurki z bardzo delikatnym kremem z bitej śmietany i serka mascarpone.
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 119
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2651
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 166
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 119
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2651
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 166
Składniki
Schłodzona śmietankę ubijamy z cukrem pudrem na sztywną pianę, dodajemy serek mascarpone oraz kilka kropli esencji waniliowej – delikatnie mieszamy ręcznie.
Gotowym kremem nadziewamy rurki. Gotowe rurki wstawiamy na godzinę do lodówki.
Po godzinie możemy się delektować rurkami lepszymi od tych z nad morza :) Smacznego !!!