Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od czasu do czasu lubimy je zjeść. Świeżutka śmietanka, dodatek soku z cytryny i amaretto bardzo podnoszą ich smak a aromat.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 28
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 696
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 28
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 696
Składniki
Mocno schłodzoną śmietanę ubić z cukrem pudrem. W trakcie ubijania, dodawać po łyżce serka mascarpone. Na końcu wlać sok z cytryny i amaretto. Jeśli chcemy by rurki nadawały się do jedzenia następnego dnia, dodajmy 1 łyżeczkę żelatyny rozmieszaną w 4 łyżkach gorącej wody i połączmy delikatnie z ubitą śmietaną. Masę wkładamy do rękawa cukierniczego z długą, wąską końcówką i nadziewamy rurki z obu stron.