Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 299
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 267
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 83
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 299
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 267
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 83
Składniki
Migdaly sparzyc wrzatkiem,obrac ze skory,zemlec.Szybko zagniesc ciasto z maki cukru waniliowego,zimnego masla pokrojonego w kawalki,migdalow i cukru. Formowac waleczki o grubosci olowka i dlugosci 5 cm. w ksztalcie rogalikow. Ciasteczka ukladac na blasze wylozonej papierem do pieczenia. Piec w tem.140 st ok 10-15 min.