Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 29
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 727
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 29
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 727
Składniki
żółtka ucieramy z cukrem waniliowym i 0,5 szlanki cukru.Dodajemy mąke,budyń i 0,5 szlanki mleka.Reszte mleka gotujemyz pozostałym cukrem.Gotujemy i studzimy.
masło ucieramy na puch i dodajemy przestudzony budyń,wsypujemy kokos mieszamy.
na dnie blaszki układamy herbatniki nakładamy część masy i powtarzamy czynnośc aż do wyczerpania składników.wierzch polewamy polewą wedłóg uznania