Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przypominam przepis na zapomniane już ale pyszne ciasto
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Składniki
1. czekolady roztopić w kąpieli wodnej, przestudzić, 2. śmietanę schłodzić, ubić na sztywno, na koniec ubijania dodawać powoli czekoladę, 3. biszkopt przekroić na dwie części, na spód wyłożyć masę, pozostawić ok 3 łyżek do posmarowania wierzchu, 4. na suchą patelnię wysypać wiórki kokosowe, podgrzewać, mieszając, do zrumienienia, na koniec dodać cukier, przestudzić, 5. wierzch ciasta posmarować odłożonym kremem, posypać zimnymi, rumianymi wiórkami, smacznego