Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto pachnące bananami, samo zdrowie :)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 94
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 47
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 135
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 94
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 47
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 135
Składniki
Składniki na blaszkę 20/20 Fasolę, banany i jajka zmiksować blenderem. Dodajemy pozostałe składniki. Miksujemy. Surowe ciasto przełożyć do formy. Piec w 180* opcja dół. Gotowe upieczone ciasto posypać cukrem pudrem.