Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
ODDZIELIĆ ŻÓŁTKA OD BIAŁEK, DO MĄKI DODAĆ MASŁA I ŻÓŁTKA, WYROBIĆ CIASTO, Z BIAŁEK UBIĆ PIANĘ DODAĆ DO NIEJ CUKIER PUDER, WYROBIONE CIASTO ROZWAŁKOWAĆ, POSMAROWAĆ POWSTAŁYM Z PIANY I CUKRU PUDRU LUKREM, POSYPAĆ KROJONYMI ORZECHAMI, WYCIĄĆ CIASTKA PIEC NA ZŁOTY KOLOR