Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Puszysta pascha bakaliowa w pucharkach"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2122
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 969
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20985
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2122
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 969
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20985
Składniki
Przepis przysłała Katarzyna Cukier z Domaszna
Twaróg zmiel trzy razy. Orzechy laskowe i migdały posiekaj. Morele i rodzynki pokrój w kostkę. Twaróg utrzyj z cukrem pudrem i żółtkiem. Dodaj wszystkie bakalie, wymieszaj. Masą napełnij pucharki. Płatki migdałowe upraż na suchej patelni. Ostudź, udekoruj paschy. Schłodź.Źródło: Chwila dla Ciebie