Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZYBKI POMYSŁ NA COŚ SŁODKIEGO DO KAWY
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 44
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 24
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 780
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 44
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 24
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 780
Składniki
1.Jajka,cukry,ubijamy na puszysta masę. 2.Mąkę przesiać razem z proszkiem i dodawać stopniowo do masy. 3.Wlewamy następnie olej miksując na niskich obrotach Formę natłuścić,obsypać mąką lub bułką tartą Piec rozgrzać do 170 C i piec ok 40 min. Dekorować lukrem lub opruszyć cukrem pudrem :)