Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto bez pieczenia...z brzoskwiniami :-)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 684
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1848
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 684
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1848
Składniki
Brzoskwinie wyjmujemy zalewy, 3 galaretki rozpuszczamy w 700 ml soku wymieszanego z woda przegotowaną i studzimy. 1 galaretkę rozpuszczamy w 450 ml wody . formę wykładamy herbatnikami, układamy brzoskwinie, zalewamy odrobiną galaretki, w wysokim naczyniu miksujemy tężejącą galaretkę z jogurtem, wylewamy do formy na herbatniki i brzoskwinie. Schładzamy w lodówce. Na wierzch wylewamy galaretkę i zostawiamy na kilka godzin w lodówce.