Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 705
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 71
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 705
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 71
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 120
Składniki
Jajka ucieramy z cukrem. Obie mąki mieszamy z proszkiem do pieczenia i dodajemy do jajek. Wylewamy do natłuszczonej i posypanej mąką formy o wymiarach 38X25. Pieczemy w 180 stopniach ok 40 min. Ostudzony biszkopt przekrawamy na 2 części. Krem przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Kawę rozpuszczamy w przegotowanej wodzie i nasączamy oba biszkopty. I biszkopt smarujemy kremem i posypujemy kakao, przykrywamy II biszkoptem, znów smarujemy kremem i posypujemy kakao. Odstawiamy do stężenia.