Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i pyszne ciasteczka z dodatkiem twarogu, które po upieczeniu wyglądają jak z ciasta francuskiego.
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1827
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 92
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1827
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 92
Składniki
Mąkę, cukier puder i cukier waniliowy wsyp do miski Dodaj masło i wyrób w dłoniach do powstania kruszonki Dodaj ser i zagnieć jednolite ciasto Wstaw do lodówki na min 60 min
Po tym czasie rozwałkuj na grubość ok. 3 mm i wytnij kształty szklanką lub foremkami Gotowe ciasteczka ułóż na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia Piecz przez ok. 12 min w temp. 200°C Po przestygnięciu obtocz w cukrze pudrze lub polej czekoladą