Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Potrawka z dyni dla jaroszy"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 76
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 122
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 33
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4524
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 76
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 122
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 33
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4524
Składniki
Soczewicę opłucz. Dynię, cebulę i paprykę pokrój w kostkę, a czosnek przeciśnij przez praskę.
Podsmaż na oleju, dodaj pomidory wraz z sosem i dopraw je przyprawami.
Gotuj potrawę na małym ogniu około 20 minut, do czasu, aż zrobi się kleista.
Gotowe danie rozłóż na świeżych liściach szpinaku. Wierzch posyp pokruszoną fetą i udekoruj tymiankiem.
40 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 280
<strong>Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic</strong>Źródło: Super TV