Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Porzeczkowe z katarzynkami"
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 285
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 137
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4947
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2324
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 285
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 137
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4947
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2324
Składniki
Porcje: 15, przygot.: 90 min, cena: 1,50 zł, kalorie: 274.
Ubij białka, dodaj pozostałe . Upiecz biszkopt, przekrój na pół. Dżem podgrzej, rozpuść galaretki. Kremówkę ubij z cukrem, wymieszaj z serkami i rozpuszczoną żelatyną. Biszkopt posmaruj stężonym kremem owocowym, połóż katarzynki, krem śmietankowy, nakryj biszkoptem. Polej stopioną białą czekoladą.
<strong>Przepis przysłała Maria Tarnopolska z Głębiczyna</strong>Źródło: Bella Relaks