Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pomarańczowo-czerwono-zielona sałatka"
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1564
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 102
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 70
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1564
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 102
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 70
Składniki
do przygotowania sosu wlej do słoika i energicznie wymieszaj. Granat obierz, wyłuskaj pestki. Łososia i suszone pomidory drobno posiekaj.
Awokado obierz ze skórki, wyjmij pestkę, pokrój. Do dużej miski włóż mieszankę sałat i resztę składników, skrop sosem i delikatnie wymieszaj.
Do sałatki zrób bagietki czosnkowe. Przygotuj je sama w domu. Masło połącz z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Bagietkę ponacinaj, pomiędzy nacięcia włóż masło i piecz w piekarniku w 180°C przez 5-10 minut.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień