Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis od wielu lat stosowany przeze mnie. Sprawdzony, niezawodny:) a do tego przepyszny:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
1. W rondelku, na wolnym ogniu, rozpuszczamy margarynę 2. Dodajemy cukier, kakao. 3. Cały czas mieszamy, aż do pojawienia się pierwszych bąbelków na powierzchni. Wtedy zdejmujemy z "ognia" 3. Do gorącej polewy dodajemy jajko, które miksujemy do czasu uzyskania gładkiej konsystencji. 4. Studzimy 5. Możemy polewać ciasto