Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciemne, bakaliowe ciasto przełożone delikatną, białą masą. Przeciwieństwa się przyciągają:)
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2648
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 325
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 145
Polecam.
Odsłon: 196
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 3315
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2648
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 325
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 145
Polecam.
Odsłon: 196
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 3315
Składniki
Ciasto: Jajka, mąkę, cukier, sodę i sok z ananasów zmikwosać. Dodać pokrojone orzechy i ananasy. Wymieszć. Wylać na dużą brytfankę. Piec ok. 45 min. w temp. 180 stopni. Po upieczeniu przeciąć na pół
Masa: skłądniki masy zmiksować. Wyłożyć na zimną połówkę ciasta. Przykryć drugą połówką. Włożyć do lodówki