Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy zostaje mi majonez robię ten placek.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 533
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 80
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7774
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 533
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 80
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7774
Składniki
Ubić pianę z połową cukru
Resztę cukru utrzeć z żółtkami
Do utartych żółtek dodać majonez,obie mąki ,proszek do pieczenia i sok z cytryny.Wymieszać.
Dodać ubitą pianę i ponownie wymieszać
Piec w temp.180-200 stopni
Po upieczeniu posypać cukrem pudrem lub polać polewą.
SMACZNEGO