Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Placek pachnący korzeniami"
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 68
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 800
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 68
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 800
Składniki
Ciasto I zagnieć, schłodź. Kruszonkę zagnieć, schłodź. Ciasto II: czekoladę i masło roztop, przestudź, zmiksuj z cukrem i jajkami. Połącz z mąką i proszkiem do pieczenia. Zetrzyj do formy (24x36 cm) ciasto I. Wyłóż ciasto II.
Śliwki maczaj w mące ziemniaczanej, układaj na cieście. Piecz 15 min w 180°C. Zagnieć kruszonkę, posyp ciasto, piecz jeszcze ok. 35 min.Źródło: Chwila dla Ciebie