Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne ciasto orzechowe z dodatkiem jabłek- idealne do kawy. Bardzo proste i szybkie w wykonaniu:)
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1612
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1612
Składniki
Wykonanie: Jabłka obrać, pokroić w grubą kostkę.
Białka ubić na sztywno z cukrem, dodać żółtka i po kolei wszystkie składniki. Wymieszać dokładnie i na koniec wrzucić pokrojone jabłka.
Piec w temperaturze 180 stopni około 45 minut w dużej formie.