Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dobry na gorące dni ale także szybki w robieniu
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 480
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 66
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 144
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 480
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 66
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 144
Składniki
zrobić (osobno) galaretki w porcji 2szt i 3szt. Ubić śmietanę i dodać ( 2 szt) wystudzoną galaretkę. Wysmarować blaszkę (tłuszczem); na nią wlać ubitą śmietane z galaretką, wyrównać na to poukładać truskawki (dowolnie) potem zalać wystudzoną galaretką(3 SZT). Włożyć do lodówki na 15min. I GOTOWE :)