Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 7
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7959
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 15
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 545
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 7
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7959
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 15
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 545
Składniki
Ucierac po kolei: masło, jak bedzie juz puszyste, dodac cukier, potem pojedynczo jajka, potem po trochu mąke przesianą z proszkiem, na koniec suchy mak. Masę przełożyć do keksówki, wyściełanej papierem do pieczenia.
Piec ok pół godziny w 170 stopniach.Wierzch można posypać cukrem pudrem, lukrem lub polewą czekoladową ale saute jest równie pyszny. :)