Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serek wiejski w wersji jakiej nie znaliście :)
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 24
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 49
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 162
Polecam.
Odsłon: 134
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 24
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 49
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 162
Polecam.
Odsłon: 134
Składniki
Jajka ubijamy mikserem na puszystą masę. Następnie dodajemy otręby owsiane, miód i serek wiejski. Miksujemy jeszcze przez chwilę.
Kokilki smarujemy olejem i równomiernie wykładamy do nich masę serowo-jajeczną. Pieczemy przez 30 minut w 180 stopniach bez termoobiegu.
Upieczony serek podajemy z łyżeczką dżemu. Smacznego!