Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rozpływające się w ustach jabłuszko:) smakuje i dorosłym i dzieciakom :)
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 126
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 29
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 126
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 29
Składniki
jabłka umyć. przekroić na połówki, usunąć pestki tak aby powstał dołek mniej więcej na środku.
krówki podgrzewać z mlekiem na lekkim ogniu mieszając do rozpuszczenia. przygotowaną masę wlać do naszych jabłuszek. Ułożyć jabłka na blasze wyłożonej papierem śniadaniowym i piec w piekarniku w ok. 180 stopniach aż jabłka zmiękną. Gotowe.