Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i latwy w przygotowaniu deser,zawsze sie udaje.
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3562
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 805
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3562
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 805
Składniki
Jablka umyc ,wydrazyc srodki (ogryzek i pestki) Wydrazone jablka nadziewac konfitura wisniowa i rodzynkami w rumie.Kazde jablko posypac platkami migdalowymi i zapiekac w nagrzanym do 200 st.C piekarniku przez okolo 30 minut.Po wyciagnieciu z pieca jablka polac sosem waniliowym,lub lekkim budyniem waniliowym albo ajer likierem .