Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pełna witamin owocowa przekąska. Bardzo prosty przepis bez cukru, bez laktozy, bez glutenu. Jedz zdrowo i smacznie. Grejpfrut ma wiele prozdrowotnych właściwości. Przygotuj ten prosty przepis i przekonaj się sam. Więcej zdrowych posiłków znajdziesz na naszym kanale.
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1416
Polecam.
Odsłon: 221
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 26
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7984
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1416
Polecam.
Odsłon: 221
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 26
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7984
Składniki
Wyszorowane i sparzone grejpfruty przecinamy na pół. Miąższ nacinamy na krzyż.
W rondelku rozpuszczamy masło z ksylitolem/erytrytolem. Doprawiamy szczyptą cynamonu.
Owoce układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Polewamy roztopionym masłem i pieczemy przez 15-20 minut w 200 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!