Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pascha z migdałami"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 70
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 63
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 70
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 63
Składniki
Twaróg przepuść przez maszynkę.
Migdały, rodzynki i figi posiekaj. Kandyzowaną skórkę pomarańczy pokrój.
Żółtka utrzyj z cukrem pudrem oraz wanilinowym i śmietaną.
Wysokie naczynie z masą wstaw do garnka z wrzącą wodą. Ubijaj na małym ogniu, aż masa zgęstnieje. Wymieszaj z masłem, twarogiem i bakaliami. Schłodź w lodówce.
Następnego dnia wyłóż jak babkę z piasku i udekoruj.
Czas: 50 min. 1 porcja = 170 kcal.Źródło: Kurier TV