Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Papryki nafaszerowane kaszą"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 33
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 361
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 33
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 361
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Składniki
?Papryki umyj, przekrój na połówki i usuń gniazda nasienne. Kaszę kuskus przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Na patelni rozgrzej ma sło, po czym wrzuć pokrojony szpinak i przeciśnięty przez praskę czosnek. Duś kilka minut.
Cebulę obierz, drobno posiekaj, a potem zeszklij na oleju. ?Marchew oraz pieczarki zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Seler naciowy potnij w paski. Dorzuć do ce- buli, podsmaż je i połącz z kaszą oraz szpinakiem. Dopraw, posyp serem. Napełnij papryki farszem. Zapiecz w piekarniku rozgrzanym do 190°C .
<strong>Czas przygotowania: 45 min Ilość kalorii na 1 porcję: 250 Stopień trudności: łatwe</strong>Źródło: Telemax