Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 917
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 60
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 69
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 917
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 60
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 69
Składniki
Kostkę sojową zagotuj przez 5 minut w osolonym wrzątku i odcedź. Na rozgrzanym oleju zeszklij cebulę i czosnek, dodaj papryki i oprósz ziołami. Chwilę podsmaż i zalej przecierem pomidorowym.
Oddzielnie przesmaż ugotowaną kostkę sojową i dodaj do reszty warzyw. Dopraw solą, pieprzem i papryką, gotuj przez 10 minut. Podawaj z pieczywem.Źródło: Na żywo