Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Papryka z bryndzą"
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4944
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2319
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 56
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 223
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4944
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2319
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 56
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 223
Składniki
Bryndzę utrzeć na jednolitą masę z masłem, twarogiem, solą i bazylią.
Papryki umyć, ściąć wierzchy, starannie usunąć gniazda nasienne. Nadziać przygotowanym farszem, wstawić na godzinę lub dwie do lodówki.
Papryki pokroić na cienkie plastry. Układać kolorami na przemian na okrągłym talerzu. Każdą porcję posypać posiekaną zieleniną. Podawać z chlebem razowym lub świeżymi tostami z masłem.Źródło: Twoje Imperium