Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Papryka faszerowana wołowiną"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5177
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 45
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5177
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 45
Składniki
Mięso mielone przesmaż na rozgrzanym oleju. Dopraw solą oraz pieprzem i wymieszaj z posiekaną natką pietruszki.
Paprykę przekrój wzdłuż na pół, wytnij gniazda nasienne, po czym nafaszeruj ją mięsem.
Możesz podawać danie na zimno lub zapiec je w piekarniku rozgrzanym do 200°C.Źródło: Kurier TV