Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Papryka faszerowana brukselką"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2119
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 967
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 207
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20980
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2119
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 967
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 207
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20980
Składniki
Papryki umyj, osusz, przekrój na pół i usuń gniazda nasienne. Ułóż przekrojoną stroną do góry. Wnętrze strąków posyp solą.
Brukselki oczyść i odetnij końcówki. Wrzuć do osolonego wrzątku, gotuj około 10 minut i odcedź.
Mozzarellę pokrój w plasterki.
Paprykę nafaszeruj brukselką. Posyp solą oraz pieprzem i obłóż plasterkami mozzarelli. Dodaj posiekany koperek i delikatnie skrop olejem.
Piecz potrawę około 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 200°C.
<strong>Przepis nadesłała: Urszula Korzycka</strong>Źródło: Kurier TV