Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Papka jarzynowa po 5. miesiącu"
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 279
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1154
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 665
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 279
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1154
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 665
Składniki
Warzywa starannie umyj pod bieżącą wodą, obierz, ponownie opłucz i pokrój na drobne kawałki.
Do garnka wlej szklankę niegazowanej wody mineralnej i zagotuj.
Jarzyny włóż do wrzątku, a następnie gotuj, aż staną się miękkie.
Dodaj do ugotowanej zupy oliwę z oliwek.
Zmiksuj wszystkie na jednolitą papkę.
Ponownie zagotuj zmiksowane warzywa.Źródło: Mam dziecko