Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Żelatynę wymieszaj z dwiema łyżkami zimnej wody.
W rondelku połącz kremówkę, mleko, dwa rodzaje cukru oraz nasionka wanilii.
Gotuj do czasu, aż zacznie wrzeć, po czym wymieszaj całość z żelatyną. Wlej masę do miseczek i zostaw w lodówce do stężenia.
Gotowy deser podawaj z truskawkami i sosem.
Czas: 40 min. 1 porcja = 250 kcal.Źródło: Kurier TV