Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 361
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 59
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 361
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 59
Składniki
Orzechy zrumień na suchej patelni, przestudź i drobno posiekaj. Jeżyny oraz jagody szybko opłucz na sitku, osącz, osusz na ściereczce. Ciastka grubo pokrusz, wymieszaj z orzechami.
Jogurt utrzyj z cukrem waniliowym oraz połową soku z cytryny i miodem. Banany obierz, pokrój w plasterki. Od razu skrop je resztą soku.
W pucharkach albo szklankach ułóż na przemian: krem jogurtowy, owoce oraz ciastka z orzechami. Schładzaj ok. 30 minut. Deser udekoruj listkami mięty.Źródło: Naj