Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto z mąki kukurydzianej, na pewno zachwyci każdego swoim smakiem i wyglądem. Ma piękny żółty kolor. Polecam :)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 158
Polecam.
Odsłon: 828
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 94
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9221
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 158
Polecam.
Odsłon: 828
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 94
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9221
Składniki
Margarynę zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę.
Następnie dodawać stopniowo po 1 jajku.
Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia i dodawać po 1 łyżce, ciągle miksować do połączenia składników.
Blaszkę 25x25 wyłożyć papierem do pieczenia. Wylać ciasto i ułożyć wcześniej umyte i pokrojone w połówki śliwki skórkami do dołu.
Pieć 40-45 min. w temp. 180 st. na termoobiegu.
Upieczone zimne ciasto posypać cukrem pudrem. Życzę smacznego:)