Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny deser dla każdego, kto lubi sobie pogryźć ;)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 114
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 114
Składniki
Wodę zagotować z cukrem, dodać pokrojone drobno orzechy i ogrzewać przez kilka minut, ostudzić.
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Śmietankę ubić z cukrem pudrem, dodać serek mascarpone i całość zmiksować. Na koniec przełożyć ostudzoną czekoladę i całość ze sobą połączyć.
Do kieliszków/pucharków układać : warstwę masy serowej, orzechy i ponownie warstwę serową. Na wierzchu ułożyć owoce granatu.