Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5197
Tą zupę pamiętam jeszcze z czasów dzieciństwa, bardzo jej nie lubiłyśmy. Raze...
Odsłon: 17
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 19
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 72
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5197
Tą zupę pamiętam jeszcze z czasów dzieciństwa, bardzo jej nie lubiłyśmy. Raze...
Odsłon: 17
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 19
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 72
Składniki
Składniki ciasta wyrobić, podzielić na dwie części i pieczemy każdą osobno, po ok. 15 minut.
Krem: Ze składników zrobić budyń i utrzeć z margaryną. Przełożyć placki. Krem jest tylko w środku!
Masa orzechowa: wszystko zagotować i gorące wyłożyć na placek.
Ciasto najlepsze jest na następny dzień.