Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 327
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 484
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 327
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 484
Składniki
Mąkę należy przesiać, dosypać orzechy, cukier i dodać miękkie masło. Składniki zagnieść ze sobą, aż wszystko razem ładnie się połączy. Uzyskamy masę, która nie będzie spójna. Małą łyżeczką nakładamy na rękę ciasto orzechowe i formujemy kształty. Niestety ciasta nie da się rozwałkować i wycinać foremkami. Każde ciasteczko to ręcznie wykonana robota. Ciasteczka pieczemy 15 minut w 175 * Smacznego.