Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są tak pyszne że zjadane są w dniu w którym są usmażone.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 717
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 717
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Mleko podgrzewamy i rozpuszczamy drożdże, dodajemy cukier wymieszany z jajkami i zagniatamy ciasto podsypując mąkę.Ciasto powinno odstawać od rąk.
szklanką wyciskamy kółka, a w środku robimy dziurę za pomocą kieliszka. odstawiamy w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. Smażymy na rozgrzanym oleju i studzimy. Posypujemy cukrem pudrem.