Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ogórki faszerowane brukselką"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 70
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 204
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 70
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 204
Składniki
Jabłka obierz, zetrzyj na tarce i skrop sokiem z cytryny.
Jogurt wymieszaj z posiekaną natką, dopraw do smaku solą i pieprzem.
Brukselkę ugotuj w osolonej wodzie, odcedź, przekrój na pół i ostudź.
Jabłka, ser i brukselkę wymieszaj z połową sosu. Umieść w wydrążonych połówkach ogórków. Polej resztą sosu.
Czas: 40 min. 1 porcja = 180 kcal.Źródło: Kurier TV