Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ogórki faszerowane"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 50
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 250
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5405
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 50
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 250
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5405
Składniki
Ogórki obierz, pokrój w grube cząstki, wydrąż. Gotuj w wywarze 8-10 minut. Wyjmij.
Cebulę i czosnek posiekaj. Obraną marchew i seler pokrój. Na 2 łyżkach masła podsmaż cebulę i czosnek, dodaj warzywa, curry i pszenicę. Smaż ok. 2 min. Wymieszaj z rodzynkami i zalej mlekiem. Gotuj ok. 10 min. Napełnij ogórki i piecz 15 min w 175 st. C. Natychmiast podawaj.
Czas przygotowania: 45 minut 330 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień